Vélemények

"Miklós kiváló munkát végzett a fotózásunkon! Remekül teremt kapcsolatot azokkal, akiket fényképez. Folyamatosan oda figyel az apró részletekre, ezért az elkészült képek egytől egyig gyönyörűek. Teljességgel, megbízható és precíz, de mindenek előtt öröm vele dolgozni."

Szilágyi Vilmos

"Nyugodt szívvel ajánlanám Miklóst bármilyen alkalomra. Nem csak, hogy kiváló fotós, de nagyon barátságos is. Már az első megbeszélésünk alkalmával nyugodt légkört teremtett. A szakértelmével és hátterével felejthetetlenné tette a nagy napunk. Bármikor szívesen dolgoznék vele újra!"

Müllerné Sebestyén Andrea

"Miklós mindig gyorsan válaszolt és hasznos tippekkel látott el, bármilyen kérdésem is volt. Sosem tett olyan ígéretet, amit ne tartott volna be. Őszinte és egyenes, ami nagyon fontos, amikor megbízol valakit, hogy örökítse meg az esküvőd. Mikor Te vagy a menyasszony, akkor a pörgés közepette, egy csomó apró részletről lemaradsz, ezért a képek, amelyek megörökítenek mindent, felbecsülhetetlen értékűek!"

Képes Anita

"Miklós elképesztően dolgozott! Egész nap, mindent teljesen profin kezelt. Pontosan betartotta velünk a menetrendet, ami mindkettőnknek tetszett. Nagyon türelmes volt és mindig megtalálta a tökéletes helyet a képek elkészítéséhez."

Berczel István

"Egy élmény volt Miklóssal dolgozni. A kezdetektől fogva nagyon profin, tisztán és érthetően kommunikált velünk. Jól éreztük magunkat és bíztunk a tervében, hogy jól fogja bemutatni a családunk. Miklós! Köszönjük a fáradalmaid! "

Székely Anna