Általános kérdések:


Igen, az egész ország területén, de főleg Pest és Fejér megyében.

A virtuális séta: Olyan panorámaképek sorozata, amelyek, (videó, hang és egyéb eszközökkel kiegészülve) olyan hatást keltenek a nézőkben, mintha valójában ott lennének az adott helyen.

Ezzel lehetőségünk adódik arra, hogy jó elsőbenyomást keltsünk.

Egy virtuális séta többféle eszközön is megtekinthető: Telefon, számítógép, laptop stb…

Igen, a videó készítés is megtalálható a szolgáltatásaim között.
Sajnos a keretezés, kiadványszerkesztés nem szerepel a szolgáltatásaim között. (de ajánlom figyelmedbe xy barátom..) *ha van ilyen
Igen. Kellő tapasztalattal rendelkezek ezeken a területek és szívesen dolgoznék veled! Bővebb információt a portré fotózás menüpontban találhatsz.
Az elkészült képek és az utómunka mennyiségétől függően átlagosan 1-6 héttel a fotózás időpontja után. (Ha a fényképeidre a fent említett időpont előtt lenne szükséged, az némi plusz költséget von maga után.)
Az elkészült képeid az előre megbeszélt paraméterek szerint digitális formában küldöm el neked.
Azt a ruhát (vagy ruhákat) amiben szeretnéd, hogy a képeken szerepelj. Az öltözékedhez tartozó kiegészítőket. Saját sminkest - ha ragaszkodsz hozzá - de szükség esetén tudunk biztosítani itt helyben.

Portré:


Munkám részét képezi, hogy segítek ellazulni a kamera előtt, segítek megtalálni a tökéletes beállást, így neked nincs szükséged gyakorlásra.
Stúdióban, vagy a megbeszélt, választott helyszínen.
Egy átlag fotózás alkalmával kb. 20 kép
Nem. Elektronikus úton kézhez kaphatod az elkészült képeid.
Ha ilyen történik, akkor kérlek, előre jelezd, hogy új időpontot tudjunk megbeszélni.

Fényképek letöltése, mentése és tulajdonjogi kérdések:


A4-es méret (szükség esetén nagyobb is lehet)
A képek 1 évig biztosan megőrzésre kerülnek nálam.
Jogodban áll újra nyomtatni a képeket, amikor csak szeretnéd az írásbeli beleegyezésem nélkül. Azonban az általam készített képek nem adhatók el haszonszerzés céljából. Ha szociális médián közzé szeretnéd tenni a képeket, kérlek jelölj meg a bejegyzésben.

Album / Nyomtatás / Keretezés:


Van rá lehetőség, kérlek, előre jelezd számomra, hogy élni szeretnél ezzel.

Személyes találkozó:


Minden ma általánosan elfogadott kommunikációs eszköz rendelkezésünkre áll a kapcsolattartára. Bővebb információ az elérhetőségeknél.
Természetesen! Az ország egész területén.

Virtuális Séta:


A kiválasztott csomagtól, bonyolultságtól, utómunka mértékétől, illetve a forgatási napok számától függően 1-6 hét.
Minden olyan vállalkozásnak, amely vendégeket, vásárlókat fogad. Például: Ingatlan értékesítés, Hotel, Apartmanok, Autókereskedések, Múzeumok, Éttermek, Konditermek, Stb.
1) Tervezés: Ebben a fázisban részletesen megtervezésre kerül a virtuális séta minden apró mozzanata és elkészül a dokumentáció.
2) Felvétel: Rögzítjük az összes felhasználni kívánt videót, képet, 360 képet stb.
3) Utómunka: Magában foglalja: a felvett anyagok szerkesztését, vágását.
4) Ügyfél ellenőrzés: A tervezés fázisnál felállított mérföldkövek elérésénél: Például, egy videó elkészülténél. Azt bemutatásra, elküldjük a ügyfélnek.
5) Jóváhagyás esetén a tour véglegesítése, publikálása.
A virtuális séta készítők között sokan beszélnek arról, hogy milyen előnyök érhetik az embert, de kevesen a hátrányokról. A következő néhány pontban arról lesz szó, hogy milyen hátrányokkal találkozhatunk és hogy mit teszünk azok kijavítására.
A virtuális séták testreszabhatóak. Mára nem csak 360 képekről beszélünk, amiket körbe tudunk nézegetni 5 perc alatt, hanem rengeteg exkluzív tartalmat helyezhetünk el egy tourban képek, videók, narrációk, animációk formájában.
Mint egy narrált 2D videónál, itt is igénybe vehetjük egy profi segítségét. Utunk során egy ingatlanügynök, esküvőszervező, múzeumi docens vagy parkőr szavait követve fedezhetjük fel a területet.
A navigáció megkönnyítésének érdekében, oldalt menüsor található. (mint egy weblapon) Így akár egyetlen kattintással lehet váltani a területek között.

Fizetés és időpontfoglalás:


Nyugodtan keress a telefonszámon vagy a kapcsolatfelvétel űrlap kitöltésével is küldhetsz nekem üzenetet.
Ha lejár az előre megbeszélt időkeret, akkor jelezni fogom számodra és megbeszéljük az opciókat.
Esetek döntő többségében személyesen, de van lehetőség elektronikus utalásra is.
Sajnos nem. A letéti díjak a dátum foglalására szolgálnak. Ha egyszer bejegyeztem neked az időpontot, akkor nem vállalok új klienst arra az időpontra.
Alapvetően nem, de ez nagyon esetfüggő. Figyelembe veszem a lemondás okát, illetve hogy elérhető vagyok-e az új időpontban. Továbbá, ha az árak időközben változnak, akkor az aktuális új árak lesznek érvényesek.
Igen. Egy út Nyíregyházára például mindkét irányba több órát vehet igénybe. Továbbá ha segéddel dolgozok, akkor az utazási költségeinek a megtérítésével is számolnom kell. Ezek a díjak sajnos elengedhetetlenek.